Personal Training

Personal training is maatwerk. Daarom zal je ook altijd eerst komen voor een intakegesprek, waarbij we meteen een proefles doen om te zien hoe jij beweegt en hoe je huidige techniek is. Uiteraard is de proefles er ook voor zodat jij kunt ervaren hoe het is om bij ons te trainen en door ons getraind te worden. Aan de hand van dit gesprek en de proefles maken wij een plan op maat. We nemen hierin dan ook alles mee, sport, voeding, hobby’s en lifestyle. Zo kunnen we dit goed aan laten sluiten op het gehele traject.

Een personal training sessie duurt 30 minuten, maar hierna is de training nog niet afgelopen. Na de training is het zaak om wat cardio te doen of om “huiswerk” te voltooien. Met huiswerk bedoelen we, oefeningen die wij je geven na de training waarvan we zeker zijn dat jij deze kunt uitvoeren zonder begeleiding.

Tijdens de trainingen en via overig contact houden we natuurlijk ook contact over de zaken rondom het trainen. Denk hierbij aan je voeding, stress, werk, vrije tijd en eventuele hobby’s. We blijven scherp op jou doelstelling en doen hier en daar aanpassingen waar nodig om jou doelstelling te behalen.

Door de verschillende professionals, specialisaties, ervaringen en opleidingen hebben wij een breed aanbod om een ieder tot zijn/haar doel te kunnen begeleiden. Hierdoor kunnen wij met trots zeggen IEDEREEN is welkom.

Kamp jij met een blessure, overgewicht of juist ondergewicht, wil jij sterker of gespierder worden of heb jij een andere toffe doelstelling? Meld je dan nu aan voor een intake/proefles via onderstaande button!

Tijdens personal training worden er verschillende attributen gebruikt om tot een volwaardige training te komen.

DUO personal training

Wil jij graag personal training, maar dan samen met je partner, collega, vriend of vriendin of gewoon met je sportbuddy? Meld je dan aan voor DUO personal training.

Het voordeel van DUO personal training is dat het pakket iets voordeliger wordt per persoon, maar de kwaliteit door de trainer gewaarborgd blijft. Ook hierin maken we de training op maat, dat betekend dat je niet altijd dezelfde training zult voltooien, omdat ieder lichaam anders is. We maken dus ook bij DUO personal training een schema per individu op maat.

Wel zullen we tijdens de DUO personal training sessies ervoor proberen te zorgen dat jij en je DUO elkaar telkens weer tegenkomen, zodat jullie het gezellige en leuke van samen sporten zullen ervaren!

Nodig vandaag nog jou DUO uit en druk op de button hieronder voor het maken van een intake/proefles!