Groepslessen

Groepslessen zijn als een feestje voor je lichaam. Het is niet alleen samen zweten, maar ook samen lachen en motiveren. Het sociale aspect maakt het bijzonder, omdat je de workout deelt met anderen die dezelfde vibe hebben.

Het plezier in groepslessen komt niet alleen van de oefeningen, maar ook van de energie van de groep. Samenwerken wordt een tweede natuur, of je nu dezelfde buikspieroefeningen doet of elkaar aanmoedigt tijdens een intensieve training.

Het mooie is dat iedereen in de les zijn eigen doelen heeft, maar we moedigen elkaar allemaal aan. Het is als een fit-familie waarin iedereen elkaar support geeft, ongeacht het fitnessniveau. En ja, de instructeurs zijn als de feestplanners die ervoor zorgen dat het voor iedereen toegankelijk en leuk is, rekening houdend met ieders unieke behoeften.

Dus eigenlijk zijn groepslessen als een positieve workout-party waar iedereen welkom is, ongeacht hun fitnessreis!

Doelstellingen in het breed:

Afvallen
Aankomen
Sterker worden
Gespierder worden
Fitter worden
Conditie opbouwen
Plezier hebben
Wij zijn hierdoor een stok achter de deur om jou te begeleiden naar jou ideale doelstelling!

De volgende groepslessen bieden wij aan:

Circuit training : afvallen, aankomen, fitter worden, plezier hebben.
Tijdens deze les focussen we ons op kracht en cardio oefeningen. Het gaat hierbij om functionele oefeningen, wij gebruikt dus alleen losse oefeningen en geen apparaten. Wel heb je materialen nodig zoals een kettlebell, dumbells, zandzakken enzovoorts.

BBB training (Buik, Benen, Billen) : afvallen, aankomen, sterker worden, gespierder worden, fitter worden, conditie opbouwen, plezier hebben.
Deze les focust zich op de buik, benen en billen. Door middel van verschillende kracht en sprong oefeningen trainen we de buik, benen en billen op kracht en uithoudingsvermogen. 

Bokszaktraining : afvallen, conditie opbouw, fitter worden, sterker worden, zelfverzekerder worden, plezier hebben.
Tijdens deze les ga je een training doen op de zak en met losse oefeningen. Zo combineren we verschillende soorten stoten met conditie en kracht oefeningen.

Krachttraining : spieropbouw, conditie verbeteren van de spieren, fitter worden, sterker worden, zelfvertrouwen opbouwen, plezier hebben.
Tijdens deze lees nemen we je een stapje verder mee in de krachttraining, gericht op schouders en benen of op borst en rug. We leggen je uit waarom je oefeningen doet, bij welke doelstelling het aantal herhalingen moet en hoe je dit zelfstandig zou kunnen doen.

De lessen zijn ingedeeld als volgt:
even weken:
Dinsdag Legs and shoulderday
Donderdag Back and chestday
Zaterdag Legs and shoulderday
Zondag back and chestday

De oneven weken:
Dinsdag Back and chestday
Donderdag Legs and shoulderday
Zaterdag Back and chestday
Zondag Legs and shoulderday

Core’s core training : versterken van de cor, stabiliseren van de onder rug en het bekkenstelsel, verbeteren van de houding en versterken van de buikspieren.
Tijdens deze les neemt Cor je mee voor 30 minuten in een training naar een versteviging en versterking van de core en alles rondom je core. Je zult dan ook in 30 minuten de buik, rug, billen en benen gebruiken om tot dit resultaat te komen.