Groepslessen bij Krachtig Rotterdam

Wij zijn opgeleid om sporters tot de top te begeleiden. Dit doen wij ook in groepsverband met de onderstaande groepslessen. De lessen zijn geschikt voor verschillende doelstellingen. Geef aan het begin van de les even je doelstelling door aan de instructeur om zo de training nog beter te laten aansluiten aan jou doel.

Doelstellingen in het breed:

Afvallen
Aankomen
Sterker worden
Gespierder worden
Fitter worden
Conditie opbouwen
Plezier hebben
Wij zijn hierdoor een stok achter de deur om jou te begeleiden naar jou ideale doelstelling!

Het groepslesrooster is van kracht vanaf 17 januari 2022.

De volgende groepslessen bieden wij aan:

Circuit training : afvallen, aankomen, fitter worden, plezier hebben.
Tijdens deze les focussen we ons op kracht en cardio oefeningen. Het gaat hierbij om functionele oefeningen, wij gebruikt dus alleen losse oefeningen en geen apparaten. Wel heb je materialen nodig zoals een kettlebell, dumbells, zandzakken enzovoorts.

BBB (Buik, Benen, Billen) : afvallen, aankomen, sterker worden, gespierder worden, fitter worden, conditie opbouwen, plezier hebben.
Deze les focust zich op de buik, benen en billen. Door middel van verschillende kracht en sprong oefeningen trainen we de buik, benen en billen op kracht en uithoudingsvermogen. 

Boksen : afvallen, conditie opbouw, fitter worden, sterker worden, zelfverzekerder worden, plezier hebben.
Tijdens deze les ga je een training doen op de zak en met losse oefeningen. Zo combineren we verschillende soorten stoten met conditie en kracht oefeningen.